Children Games in Alkmaar

In Alkmaar mochten oa wij voor Top Events bouwen voor het grote sportevenement

Children Games. Op een van de foto's ziet u onze opstelling bij het zwembad de Hoornse vaart 

2015 voorjaar met diverse opdrachtgevers

In 2015 werden verschillende objecten voorzien van tentmateriaal in allerlei samenstellingen.

Wij mochten plaatsen voor Partygarden-Catering in Heerhugowaard, voor de cateringafdeling van Runderkamp uit/in Volendam.

Ook voor 't Fortuin uit Wervershoof was het plezierig om mee te werken op een klus voor Rabobank in oa Zwaagdijk-Oost. 

Ook Stammis Horeca Verhuur uit Heerhugowaard is regelmatig onze opdrachtgever voor tenten van allerlei afmetingen en soorten.

U zie ook een 10.00m alu-hal met fraaie transparante kopgevels.

Maanden januari en februari 2015

Tijdesn de eerste maanden van 2015 was er ook vraag naar tentmateriaal.

Zo hebben wij bij CGS Jan Arentsz in Alkmaar een paar tenten geplaatst voor de open dag.   Men wilde de schoolband een overdekt podium geven en er tegenover werd een tent gezet om warme chocolademelk te kunnen aanbieden aan alle toehoorders. 

Voor een opdracht in Purmerend kregen wij het verzoek van Meerhoeve Catering en Horeca-Verhuur uit Middenmeer om een paar Pagodes te bouwen. Het was ter ere van de opening van Grand Cafe "Heel Europa" en in een prachtige binnenplaats werd de ruimte gevonden.

Voor het jaarlijks Carnaval van de Meerkoetelaars in Middenmeer was verwarmde ruimte nodig voor out-side ontspanning en werden pagodes geplaatst met polyester wanden. Hierbij was ook extra energie nodig via een van onze aggregaten.

Natuurlijk zijn er ook familiefeesten in deze tijd en zodoende konden wij extra ruimte maken bij festiviteiten in Restaurant 't Anker in Kolhorn. De hiermee geboden extra feestruimte werd dankbaar aanvaard door de gastvrouw en haar crew.

 

 

Laatste maanden

November en december worden maanden die ook langzamerhand meer in trek zijn om een tent te huren. Met goede, fijne verwarming met veel capaciteit, is het steeds aantrekkelijker om een party te plannen.

Verder waren er activiteiten op 1 november bij het Crematotium in Schagen. In totaal plaatste de organisatie 8 tenten in het programma vereeld over het prachtige terrein en rondom het meer. In combinatie met een prachtige uitlichting was het een feeëriek schouwspel en werd veel publiek getrokken.

Ook was er nog wat ruimte nodig bij een horeca bedrijf en diverse familiefeesten.

Hierbij ook een blik op het materiaal waarmee wij onze tenten naaar de locaties brengen.

Flinke opstelling bij Hartekamp

In oktober was er veel werk aan diverse kleine opdrachtgevers. Er was echter ook een opstelling in Heemstede voor het personeel van de Hartekamp.

Er moest een Alu-hal van 15.00m x 25.00m worden geplaatst in combinatie met een paar pagodes en er moest een speciale aansluiting gemaakt worden via ons "tunneltje" de Walk-way. Ook was er behoefte aan extra energie en was er een aggregaat bij nodig.

Septembermaand

De maand september geeft altijd een grote diversiteit aan opdrachten.

Dit jaar was er zoals gewoonlijk de kermis van Zijdewind, een bruiloft in Schagen, activiteiten in de haven van Medemblik,(schuin geplaatste pagodes aan de walkant) 4 stuk pagodes voor een personeelsfeest in Heerhugowaard, ook een personeelsbijeenkomst in Alkmaar een Alu-hal en voor een paar zaadbedrijven wat speciale opstellingen in het einde van de maand.

Beddenrace in Noord Scharwoude

Voor een samenwerking van Horeca-exploitanten van Langedijk, plaatsten wij via Stammis Horeca verhuur, een tent van 15.00m x 25.00m op het evenemententerrein van Noord-Schar-woude. Men maakte gebruik van de tent niet alleen voor de beddenrace maar had nog een paar presentaties gepland en voor het totaal werd een heerlijke belangstelling getoond.

Voor cafe Charly in Hoorn zetten wij al meerdere keren een overkapping neer die men gebruikt als uitbreiding van het terras tijdens de kermis dagen. De tent is maar 3.00m breed en is het een maximum wat wordt toegestaan.  

Met de foto met kunstlicht geeft zicht tijdens opbouw van pagodees in Heerhugowaard voor de Tour de Waard.

Natuurlijk was er in juni en juli vraag naar onze materialen.

Voor jubilea, huwelijk, nostalgisch weekend en uitbreiding van horecabedrijf, was ruimte nodig 

samenvatting voorjaar 2014

In het voorjaar van 2014 werden diverse projecten afgewerkt voor verschillene opdrachtgevers. Zo werd gewerkt voor Podium & Dancefloor uit Wervershoof, 't Fortuin catering evenzo uit Wervershoof, voor Partygarden uit Heerhugowaard en verder zijn er diverse tenten gebouwd voor priveklanten. Ook was er een project via Stammis Horecaverhuur bij "Sevens" in Amsterdam, een internationaal rugbytournooi. In totaal plaatsten wij daar ca 800m2 tentruimte.

Tent voor alle omstandigheden

Ook voor minder goede, periodieke omstandigheden,  hebben wij een paar pagodetenten aangepast. Deze tenten zijn prima geschikt om te plaatsen voor kleinere gebeurtenissen als de omstandigheden meer comfort vragen.

In plaats van raamzeilen, voorzien wij deze uitvoering van polyester-, of glaswanden. Zoals u ziet zijn de tenten heel envoudig te voorzien van onze degelijke deuren-sets. Omdat dit type tent altijd met cassettevloer geplaatst wordt, is het natuurlijk logisch dat in combinatie        met de beschikbare verwarming via warme lucht, een heerlijke omgeving ontstaat voor diverse doelen.

De oppervlakte is 50 vierkante meter en geschikt voor een staande party van ca 70 personen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

© Klos Verhuur 2009 |