Over ons


In 1999 zijn wij gestart met de verhuur van 2 party-tenten terwijl in 2000 er uitbreiding kwam met een een pagodetent van 5.00m x 5.00m.

Vanaf de beginperiode werken wij met veel plezier in ons verhuurbedrijf en worden wij daarin steeds gesterkt door de leuke reacties van onze klanten. In de stillere perioden perioden word veel tijd besteed aan het onderhoud en maken wij ons weer op voor de drukte in het seizoen. In onze onderneming is ondertussen zo'n 1400 vierkante meter tent in bedrijf.

Voor het vervoer van onze tentmaterialen maken wij voor normale klussen gebruik van jeeps en aanhangwagens. Sinds 2005 hebben wij een Mercedes vrachtwagen, type 710, aangeschaft uit 1968. Deze oldtimer brengt graag het langere materiaal op zijn plaats of wordt met een aggregaat op zijn laadbak bij de opdrachtgever neergezet. In 2008 is er een Amerikaanse truck, Mack, op de kop getikt. Deze wagen moet ook nog worden opgeknapt maar is wel in bedrijf als er veel volume materiaal moet worden gebruikt. Onderhanden is een DAF-vrachtwagen uit 1964. In 2009 zal deze wagen ook gereed zijn voor klussen en tevens dienen als reclamezuil voor ons bedrijf.

In 2008 werd een nieuw type tent aangeschaft: de Nevada, een pagodetent met een doorsnede van 14.00m. Deze 8 zijdige tent is in diverse uitvoeringen te plaatsen en heeft en oppervlakte van 140 vierkante meter. Deze aanwinst heeft al diverse malen als bruiloftzaal gefunctioneerd en heeft met zijn hoogtse punt van 8.00m. een prachtige uitstraling.  

Gezien de ontwikkeling van ons bedrijf en de in de loop van de tijd aangeschafte materialen is het fijn werken en blijven wij attent om met leuke en positieve dingen door te gaan.

Raymond en Sjack Klos   

 

 


© Klos Verhuur 2009 |