Pagode


De vriendelijke, witte pagodetenten leveren wij in twee afmetingen.

In 5.00m x 5.00m en 6.00m x 6.00m plaatsen wij dit model per stuk of in combinatie van meerdere tenten en maken er in korte tijd een gezellige ruimte van voor welke activiteit dan ook. Sinds maart 2010 is deze tent ook verkrijgbaar in de uitvoering van een zeshoek met een diameter van 10.00m en ca 70 vierkante meter. 

Via de foto's hebt u al snel een indruk van wat er allemaal mogelijk is met dit type tent want zelfs in een kleinere tuin kan uw woonomgeving al snel geschikt worden gemaakt, via de tuindeuren, voor een feest aan huis.

Ook indien er een grotere ruimte nodig is maken wij een combinatie van een aantal pagodes tot de ruimte zoals u wenst omdat er veel koppelmogelijkheden zijn.

De pagodetenten worden altijd geleverd inclusief verlichting en rondom met schuif-raamzeilen waardoor aan elke zijde een opening is te creëren als de weersomstandig-heden die mogelijkheid bieden.

Als optie is er een houten cassettevloer beschikbaar die in elementen van 1.00m x 2.50m word geplaatst.

Voor verwarming is er een mogelijkheid om via infra-rood lampen de temperatuur comfortabel te maken terwijl er ook gasparasols aanwezig zijn voor de echt frisse momenten. Bij grotere ruimten kan er ook een heteluchtkachel worden geplaatst. 

 

 

Voor aanbouw aan uw pand zijn diverse soorten goot beschikbaar om eventuele wateroverlast tot een minimum te beperken.  

 

 


© Klos Verhuur 2009 |